Op donderdag 3 september a.s. organiseert Startwijzer een informatiebijeenkomst over zelfstandig ondernemerschap. Tijdens deze bijeenkomst hoor je hoe je van idee naar bedrijfsconcept komt, hoe je een ondernemingsplan maakt, waar dit plan voor dient en welke mogelijkheden er zijn voor het verkrijgen van een krediet. Na deze avond weet je wat een goed ondernemingsplan is, welke valkuilen jij moet omzeilen en wat de belangrijkste pijlers van het ondernemerschap zijn! Je krijgt ook nog gratis een beproefd format Ondernemingsplan waar je direct mee aan de slag kunt.

Tevens is het een uitstekende gelegenheid om te netwerken; je ontmoet mensen die dezelfde stap als jij willen maken.

Ook voor mensen met WAO, WIA, WAJONG en Ziektewet uitkering of voor langdurig werkzoekenden kan ondernemerschap een kans bieden. Je bent flexibel in het indelen van je eigen tijd, je doet iets wat je leuk vindt én waar je goed in bent.

Geïnteresseerd? Meld je aan voor de informatiebijeenkomst van Startwijzer op 3 september a.s. van 19:30 tot 21:30 uur. De kosten bedragen € 15,-. De bijeenkomst vindt plaats op de Nieuwe Steen 44 te Hoorn.

ButtonDirectaanmeldenbreedPAARS

Het adviseren van (startende) ondernemers is een dynamische balans van zakelijke aanpak, persoonlijke aandacht en zorg. Startwijzer werkt met ervaren adviseurs die ondernemers bijstaan in hun persoonlijke ontwikkeling. Jaarlijks begeleidt Startwijzer meer dan 300 ondernemers. Startwijzer is in het bezit van het keurmerk Blik op Werk.